Geen Ongeluk

We hebben abonnees op dit blog… en dit blog werd sinds 2015 of zo niet meer bijgehouden. Gisteren ontvingen de trouwe lezers een email dat er een nieuw bericht op de website is geplaatst, met als thema “fiets ongeval in Suriname”. Het is een bericht dat Tien al heeeeeel lang geleden heeft klaargezet, maar dat we nog steeds niet gepubliceerd hadden. Tot gisteren …. want ja, Corona, quarantaine, “tijd over”, en dus over website nagedacht. Wat gaan we daar nog eens meedoen, weer eens ingelogd, en toen gebeurde t. Op publiceren gedrukt…. Excuses voor de eventuele gewekte ongerustheid, Tien is gezond, en ik trouwens ook.

We reizen momenteel met onze camper (Big Nugget) in Marokko en staan de laatste twee dagen bij een warme bron, in de woestijn niet ver van Guelmim, in het diepe Zuiden van Marokko. Ik plaats nog wel een fotootje.

Ook in Marokko is er sprake van een Corona (of beter COVID-19) lock down. Vandaag gaan we naar de naburige dorpen fietsen om te zien wat er aan eten en drinken te scoren valt. Haamstereeeeeen ….!! Toiletpapier hebben we niet echt nodig, zolang het warme water hier nog uit de grond omhoog spuit, maar de echte primaire levensbehoeften willen we toch wel aanvullen. Bovendien, best leuk zo’n fietstocht door de woestijn, zonder duidelijke bewegwijzering.

En hoe het nu verder met het blog gaat? Dat weten we nog niet, maar het inloggen is in ieder geval gelukt ;-).

5 reacties op “Geen Ongeluk

 1. Leuk om jullie verhalen weer te horen. Hier hoor ik de vogeltjes praten, maar kan t niet vertalen. Zelfs de poes is van slag en kruipt bijna in me. Anders nogal eenkennig. Maar gelukkig wat gemiauw aanspraak. Vanmorgen een vroege wandeling half 8. Nu koffie. Let goed op jezelf . Liefs Kitt

 2. Ha Fer en Tineke,

  Gelukkig, ik vond het al zo’n vreemd bericht..
  Hopelijk houden jullie het in Marokko een beetje vol.
  Terug naar Nederland met de camper over de weg zal ook lastig zijn, met dichte grenzen overal…
  Veel sterkte in elk geval en hartelijke groet!
  Ruud

 3. Hallo! Wat leuk om jullie verhaal weer te horen/lezen…
  Geniet van Marokko, maar hou het aub veilig ! Voorzichtig zijn! (zegt Eric)
  Hier in Peer alles ok, Liesbeth doet mee de opvang op school voor de kinderen van mensen die in de zorg werken, Eric zijn werk als kok ligt nu stil, en dus zorgt hij hier thuis voor de innerlijke mens en is aan het bakken geslagen! Heel lekker allemaal…het huis ruikt voortdurend zalig met al zijn “probeersels”
  Ik heb hem gezegd dat hij nu maar voor anderen mag gaan bakken, want hier in huis zijn maar 2 mensen die al dat lekkers kn opeten…Dus nu gaat hij voor enkele alleenstaanden in onze kennissenkring bakken…Lieve mensen, zorg goed voor jezelf en elkaar! Liefs en virtuele knuffel uit Peer…Van Eric en Liesbeth,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.